maandag 3 oktober 2011

Zaterdag QW

Zaterdag weer een heerlijke dag van met de ramen en deuren open binnen spelen met lapjes tot het echt te heet werd, om buiten verder te gaan tot we weer aan tafel mochten gaan. Tussendoor lekker eten, met de lunch waren het de kliekjes van de vorige avond, zalig! En rond 2 uur kwam het zoet buffet, niet normaal! Het leek wel een etalage van een delicatessenzaak, chocolaterie en taartwinkel, en het moest allemaal op! Jullie snappen dat we zeer tegen onze zin met een "vooruit dan maar" ons op offerden, hier moeten een heleboel balansdagen tegenover staan om het goed te maken. Helemaal hyper van de suiker gingen we weer aan de slag met onze werkjes, een enkeling hield de ogen niet meer open en crashten op bed, de flesjes wijn en bubbels zorgden voor toename van vrolijkheid, af en toe was het gegiebel en gelach niet van de lucht, mijn oren tuten er nog van!

Na een heerlijk avondeten, er werd gekookt door de DH van Inge D'h, een soort zalige champignon- Bolognese saus met grote ballen en heerlijke aardappelpuree (voor ons Hollanders een eigenaardige combinatie) was de show&tell, er werd geoooh'd en geaaaah'd, en heel veel foto's getrokken (waarvan er zo geplaatst worden als ik nog puf heb), en daarna was het rondlopen om mekaars werk van dichterbij te bekijken, wie weet stak je nog iets op. Ook de resultaten van workshops werden geshowed, geweldig leuk om te zien hoeveel verschil er was.

2 opmerkingen:

mieke zei

Dat klinkt ook goed.

sylvia zei

shirley, ik heb een reactie van 'atelier de vier jaargetijden', nu ik die gevolgd heb, knal ik de ene na de andere reactie de ether in!!!
iets voor jou?????
groetjes, Sylvia