maandag 19 september 2011

Oeh, spannend!

Sinds de makelaar ons zaterdag aan het eind van de middag mailde dat hij voor dinsdagmorgen een bezichtiging had staan voor ons huis (dat al ruim 3 jaar te koop staat), denk ik aan niets anders meer. Ik heb me gisteren en vandaag suf gepoetst, je kan uit de wc-potten drinken, als je die drang zou hebben, alles is spik en span. Weer een badkamer gepoetst en gedweild, man o man, je kan mij nu ook opdweilen! De spinnen zijn exit, en ook hun webben en restanten van hun prooien zijn opgezogen, want je wilt potentiele kopers niet afschrikken.
De voordeur glimt je tegemoet, en zelfs de garage kreeg een beurt, een kleintje, want je kunt wel alles overdrijven. Lampen vervangen die de geest hadden gegeven, behalve die in de badkamer, ik kreeg de kap er niet vanaf zonder het geheel van het plafond te trekken. Gelukkig is dat niet de enige verlichting in de badkamer, dus het is niet zo'n ramp.
De tuinman, in allerijl zondag opgeroepen, kon gelukkig wat afspraken verschuiven zodat hij vandaag de rimboe van de zomer kon terug snoeien en uittrekken; de tuin ligt er weer toonbaar bij, jullie willen niet weten hoe opgelucht ik was toen ik dat zag!
Als extra beloning mocht hij peren meenemen, de takken van de Conference hingen tot aan de grond, zo zwaar. Ik heb zelf ook een tasje vol mee, met maar 2 man in huis die ze lusten, wordt dat dooreten! Er hangen gelukkig nog genoeg sappige zoete peren aan de boom,voor de kijkers om van te snoepen, en ook massa's blauwe druiven, hoewel deze nog niet helemaal op z'n zoets zijn, en nu maar duimen dat ons heerlijke zonnige huis met veel privacy de kijkers kan bekoren, zodat het huis weer gevuld gaat worden met stemmen en voetstappen.
Duimen jullie mee?

13 opmerkingen:

Marloes zei

Ben al heel hard voor je aan het duimen!

AnitaS zei

Ja hoor hier wordt ook geduimd. Succes.

Johanna Zweden zei

Ik zal heel hard duimen vandaag voor jullie, en dat het vandaag eens iemand word die interesse heeft
Wij hadden in Schotland 47 kijkers in 6 maanden, op laatst kocht nummer 4 in de lijst, dus een van de eerste het huis!!
Groetjes Joke en denk aan je

Else zei

Ik ga voor je duimen! KNuffel Else

Inge zei

Oohhh, inderdaad superspannend! Zal het nu eindelijk gaan lukken?? Ik duim heel hard mee!

Liefs,
Inge

Marjon zei

Ik duim zeker mee !

Klaske zei

Ja hoor ik duim mee, ik weet er alles van als je huis zolang te koop staat, ik hoop dat het verkocht word Shirley!!!
(je andere blog stond gisteren op0 mijn google reader, heb even doorgelinkt, zag je hele blog, maar kon geen reactie geven)

miranda zei

Ik duim zeker mee, en voel enorm met je mee. al hoop ik wel dat ze er ook het juiste bedrag voor willen betalen en niet zwaar onder de prijs gaan zitten. En nu je zo moe en opgeveegd ben...do you need a ride?

Quiltlia zei

Ik ben ook aan het duimen voor jullie,heel spannend.
Groetjes Lia

Anoniem zei

Ja, hoor. Ik duim mee. ;-)

Unknown zei

En heeft het duimen geholpen?

Ineke zei

Hi Shirley,
Bedankt voor je reaktie. Ik ben maar meteen volger geworden en wat schrijf je gezellig.
Ons huis staat volgende maand ook al 3 jaar te koop, dus ik weet wat het is. De moed zakt je in de schoenen. Nog even volhouden hoor, je weet maar nooit.
Gr. Ineke

mieke zei

Spannend hoor, succes.
grtjs Mieke