dinsdag 16 oktober 2012

Waar o waar


Waar o waar is het potje met tijd naar toe gegaan? 3 Weken geleden had ik het nog, maar ik ben hem kwijt. Ook het potje met tijdremmers ben ik kwijt, pff, éven foto's maken van de lapjes, hup, weg is een uur; éven de foto's in eBay zetten, weg zijn 3 uur. Hallo, zo kom ik niet meer toe aan quilten, en dat kan toch niet de bedoeling zijn? Maar het is wel heel leuk werk, ook omdat de lapjes zo lekker ruiken; mijn moeder spoelt en was ze grondig na het verven, en het wasmiddel dat ze gebruikt ruikt zalig, en zo ben ik gewoon weer even thuis. Ik ben vandaag met roze en gele lapjes in de weer geweest, en als afsluiter een prachtige fantasievolle lap met meerdere pastelkleurtjes gevlekt hier en daar,
Photobucket
om te zoenen zo mooi (in het echt is het iets lichter). Klik rechts maar op de rode knop, dan kom je vanzelf in mijn winkeltje.
Gistermiddag/avond de tekst onder het visje afgemaakt.
Photobucket
liefje is dit, alleen maakt hij een geobstipeerde indruk op mij, ah, niemand is perfect. :-)
Zo zat ik vanmorgen op de wc een enorme bout te draaien, en onderwijl te wordfeuden, want dan kon ik me totaal ontspannen, waardoor de bout er uit was eer ik er erg in had, ook al moest ik halverwege even mijn ogen droogdeppen, omdat ik niks meer zag op mijn mobieltje. Heerlijk gevoel als je klaar bent, en nog ene mooi woord gescoord ook, wat wil je nog meer? Mobiel opzij, en met wc papier en vochtige doekjes in de weer, en met een propje wc papier de drol een zetje gegeven, hup, het water in, want anders kreeg ik bij een ongelukkige spoeling water tegen mijn broek aan, als ik pech heb, en daar had ik geen zin in. En toen doorspoelen, en met ingehouden adem toegekeken hoe het water tot bijna aan de rand kwam, eer het daarna met een enorme draaikolk wegspoelde, spannend hoor. Tja, als huismanager haal je je opwinding en verhalen uit de dagelijkse dingen, niks mis mee.

6 opmerkingen:

Marion van Veggel zei

Je kunt het wel beeldend verwoorden, lachen...!

Klaske zei

ooooooh je hebt je potje tijd ook meteen maar weggespoeld;-))

GRANNY'S HOUSE zei

Ja dat krijg je nu met bouten, dan gaat je potje tijd ook mee het water in.

Groetjes
Ines

Annerieke zei

lol

Dineke zei

Grappig visje, hij kijkt idd wat moeilijk. Btw ik heb je potje tijd niet LOL

janneke zei

Ik wil even in je winkeltje kijken maar kan het rode knopje niet vinden. Ben ik nu zo'n oen???