maandag 8 oktober 2012

Bijkomen


Bijkomen, niet aankomen, maar ook niet afblijven, ojee, de frisse buitenlucht is naar mijn hoofd gestegen vrees ik. Het weekend was er eentje van bijkomen, heb bijna 2 boeken van Kathy Reichs gelezen op mijn roze Kobo-ereader, (handig ding in gebruik, leest fijn en ik kan oa via ECI én libris  boeken hiervoor kopen)
IMG_9089-kopie
spannende verhalen over Bones (je weet wel van de serie). Tuurlijk heb ik er over gedroomd, dat ik opgesloten zat in een enge ruimte met skeletten, en ook met ratten die een vreselijk naar geluid maakten. Bij het wakker worden zat ik helemaal bezweet klem gedraaid in de quilt, ik kon geen kant op met mijn armen, beetje paniekerig worstelde ik me los, en het enge geluid kwam van mijn lief die aan het snurken en knarsetanden was, die na een zachte duw op zijn andere zij rolde, waardoor het geluid de andere kant op ging, zodat ik weer kon slapen.
Vanmiddag was het nog droog, damn, ik hoopte op regen, zodat ik een excuus had om lekker verder te kunnen lezen, maar helaas; en dus gaf ik mezelf een schop onder de kont
Photobucket
en toog met vest en tuinschoenen aan naar buiten. Buxusheggetjes snoeien, ongeveer 30 meter aan heg, schat ik zo, toen gras maaien, wat in de perken gesnoeid en gewied, en daarna met de bladblazer de bestrating schoon geblazen en de hoop bladzooi opgeruimd. Oboy, wat was ik rijp voor een kopje koffie en een goed boek :-) met een schaaltje kruidnoten erbij om mezelf te trakteren.
Even kijken naar mijn eBaywinkeltje hoe het gaat met de handel, en ja, dan komt van het een het ander, en zit ik zo weer een uur of 2 achter de pc. Maar wel leuk en leerzaam, want kijk eens wat ik hier heb gevonden, een hele leuke en snelle manier om met jellyrolls aan de slag te gaan.

Maar ik ga het niet doen, nog een bladzijde of 100 en dan is het boek uit, en dan ga ik weer wapperen met de handjes. Hmm, ik wil de rood-witte huizenquilt door gaan quilten, met rood garen, met Baptist Fan motief, welke ik ook hiervoor gebruikte.
Photobucket Photobucket
Ik moet er alleen even moed voor happen, en dan ben ik vast niet meer te houden, het is hollen of stilstaan met mij, ben een beetje 'n gek mens. Maar dat wisten jullie vast al.

10 opmerkingen:

JannieV zei

Och, het zijn daarna nog maar 13 boeken van haar te gaan.
Zo'n ereader is inderdaad een risico, er kan zoveel op.
Maar met vakantie is het ideaal, ongeacht de hoeveelheid boeken altijd genoeg keus en toch geen overgewicht of ruimte in je koffer.
Vergeet ook niet te quilten.
Groetjes, Jannie

Anoniem zei

Eh, ja maar wel een leuk gek mens. ;-)
De Kobo-reader is echt een genot. Wat zal je vannacht weer goed slapen na het harder werken in je tuin.

Johanna Zweden zei

Ha heerlijk he die E readers, heb die van mij ook weer ter hand gepakt, en nu de winter aankomt, naast de open haard, nu laat de winter maar komen
Veel succes met alles wat je vandaag gaat doen, grinnik!
Fijne dag groetjes Joke

GRANNY'S HOUSE zei

Je moet er toch niet aan denken dat je normaal zou worden, daar zijn er al veel te veel van, blijf maar lekker zoals je bent :-))

Groetjes
Ines, die ook niet helemaal normaal is.

Ansje zei

Blijf maar lekker gek mens zoals je bent meid, ik geniet van je verhaaltjes:-)

MarjavdN zei

Wat een gaaf filmpje! Ik popel om een jellyroll zo te gaan gebruiken!

Evy en Petra zei

Ah kijk nou eens, ik heb weer wat bijgeleerd :)

Groetjes,
Evy

Marion van Veggel zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Marion van Veggel zei

Leuk om je zo ook in het echie te leren kennen, wat een energie heb je zeg. Ik was al lang een lezer van je blog,maar nu heeft nog iets extra's!
Blijf nog maar veel van die grappige berichtjes schrijven!

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.