vrijdag 5 oktober 2012

Nat


Van Waterschap Brabants Delta kreeg ik de vraag of ik alsjeblieft even tijd wilde nemen om hun enquête in te vullen, want ze hadden hem nog niet ontvangen en zaten blijkbaar echt op mijn menig te wachten, en het kon ook via internet. Nou, zoiets laat een vrouw zich toch geen derde keer vragen? Hup hup naar hun website, code en wachtwoord ingevuld, en zie daar, een pagina met 1 vraag en de mogelijkheid om tig antwoorden in te vullen, enthousiast ging ik van slag, alsof ik beste vriendjes was met dit bedrijf. Bij de vraag 'Waarvan kent u het bedrijf?' volgden een heleboel optie-antwoorden, maar geen van al voldeden aan mijn antwoord, dus vinkte ik 'anders' aan, en vulde ik in "Via de rekeningen die wij van u krijgen." Na een stel blablabla vragen, kwam weer een inkoppertje: Beschrijf in 1 woord dit bedrijf: "Nat". haha, flauw hè.
Ja, het is nat, ja de herfst is begonnen, maar om te zeggen: kommer en kwel, niet echt, want kijk eens wat voor moois ik zag, toen ik gisteren de container terug op zijn plek wilde zetten bij de beukenhaag:
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
en terwijl ik zo laag bij de grond aan het schieten was, leek het wel het enge buitenbos, spooky!
Photobucket
zag ik meneer kabouter tegen iets of iemand kletsen, huh, wa's da?
Photobucket Photobucket
de witte stenen poes die zich aan het wassen is, helemaal begroeid, mooi, of toch maar schoonmaken? Enkele bloemen van de Annabel beginnen er ook als Brugs kantwerk uit te zien, en de bloemen van de Japanse anemonen hebben hun bloesem verloren en laten ET-achtige tentakels zien
Photobucket Photobucket
Binnen is het 23 graden, de weegschaal geeft 'nog maar' -0,5 aan, is dit al wat rest van de volle trommel met zalige shortbreads, door mijn moeder gebakken, en de handen liggen niet stil,
Photobucket Photobucket
ja, ik weet het, in het origineel horen de vleugels van de duiven er op genaaid te zitten, appliqué, maar ik vind dit ook wel mooi. Nog 30 te gaan (ben aan nr 4 bezig, het pimpanpoentje).

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw wat een berg paddestoelen heb je in je tuin, ik heb er hier nog geen een gezien. En je borduursels zijn mooi, ga zo verder zou ik zeggen.
Groetjes van Dorien, ook aan je mama

Hennie zei

Mooi plaatjes, herfst, nat, wind paddenstoelen, lekker binnen bij de kachel of ingepakt paddenstoelen zoeken. (om te bekijken hoor)
Je vogeltjes zien er erg mooi uit goed idee om er hartjes van te maken.

Fijn weekend Hennie.

GRANNY'S HOUSE zei

Mooie sfeer plaatjes en die poes zou ik zo laten, hij is prachtig.
Mmmmmmm shortbread, maar ik vind alles lekker, mijn mening telt dus nooit ;-))
Mooie LIB borduurtjes, ik ben de mijne aan het doorpitten.

Groetjes
Ines

Johanna Zweden zei

Grinnik, echt weer wat voor jou!
Wat een schitterende fotos
leuk je borduurtje
Fijn weekeinden groetjes Joke

Willeke de la Chambre zei

Schitterend die paddenstoeltjes...ik zou er vandaag ook een stel op mijn blog zetten, maar hij is even uit de lucht....
Poes is prachtig met zijn groene dekje....zo laten zou ik zeggen, grinnik of alleen zijn snuit er uit?
groetjes, en fijn weekend,