maandag 28 november 2011

Zondag, rustdag

Of toch maar niet? Het begon wel lekker relaxed, ontbijtje opsmikkelen terwijl ik naar Medical Examener zat te kijken, Zopje probeerde zijn lijf tussen mijn kopje thee en schoot te wurmen, en hup ging zijn kontje omhoog en kreeg ik bijna een kom hete thee over me heen. Zopje!
Manlief noemt Zipje onze vierbenige cycloop, maar het is wel lief bedoeld; Zipje is weer helemaal de oude, ik mocht eergisteren de korstjes er af krabbelen, hij had er jeuk aan en na mijn gekrabbel was hij zo kroelerig.

Het eerste blok van de Rose of Sharon ging ik overtrekken, en een stemmetje in mijn hoofd zei (zo begint veel ellende) dat ik maar een kwart hoefde te tekenen, en dan 4 keer printen en klaar was ik. Dus deed ik dat,  en omdat het zo lekker ging, trok ik ook alvast blok 2 en 3 over.
Daarna ging ik naar boven om te scannen, en toen met Word vergroten, en toen printen, en het zag er goed uit.
Eerst eten klaarmaken, (een zalige bami), en Zopje kreeg bijna een gratis manicurebeurt toen hij opeens zijn nagels over de rand van het aanrecht sloeg, terwijl ik daar vlees stond te snijden.What the ....? Na het eten zoon naar de trein gebracht, met een tas vol schone was en diepvriesspul, en toen ben ik verder gegaan aan de RoS, tijdens de reclameblokken van Fringe, en tussendoor ook nog Wordfeud spelend net 3 dames, multitasking heet dat.
hier ligt er eentje onder de stof op de lichtbak, het is duidelijk te zien, maar met 1 partje onhandig, dus printte ik nog 3 stukken uit, ik was helemaal happy. Tot ik de 4 papieren kwartstukken knipte en tegen elkaar aan legde, oeps. Ik moest er 2 omdraaien, zodat ze in spiegelbeeld kwamen en toen klopte het wel, maar ook weer niet helemaal, want de tekening bleek niet symmetrisch, terwijl ik wel netjes had over getrokken. Maar ja, overgetrokken van een foto van een blok dat al klaar was, dus de maakster is ook niet perfect. Nou ja. Daar kwam ik achter toen ik al klaar zat met de stukjes om erop te leggen voor de plaatsing. Diepe zucht, ik weer aan het overtekenen, en nu het hele blok, en na een mokje pompoensoep,
ging ik weer scannen, weer in Word gegaan om het blok in 4 stukken te delen en toen weer op 200% vergroot. Het ligt nu uitgeprint klaar, ik ga er morgen wel naar kijken of het klopt, anders slaap ik niet, lig ik de hele nacht te draaien en te woelen.
Toch sluit ik de dag af met een goed gevoel, want zie wat ik voor een handig ophangsysteem heb gevonden voor de fibermailkaarten, toen ik op zoek ging naar transparant overtrekvel. Daar was ik al maanden lang naar op zoek geweest, en had de hoop al opgegeven, maar gelukkig niet. Geen idee meer waar ik hem heb gekocht, helaas. Maar het is wel een plaatje in de hal, zeker als het lampje aan is, want in het 2e kaartje van boven is veel bling-blinggaren verwerkt.

8 opmerkingen:

Miranda zei

Arm meiske....handig is het niet he, zo zonder tekeningen..en je fiberkaartjes zien er top uit! Die moet ik bij volgend bezoek eens goed bekijken!

GRANNY'S HOUSE zei

Balen is zoiets.
Wat een leuke hanger voor je fibermail.

Groetjes
Ines

AnitaS zei

Dat heb ik ook. Soms denk ik een heel goed idee te hebben, maar ergens klopt het dan toch niet. Mooie hanger is het.

Unknown zei

Komt vast wel goed met je Rose of Sharon! Mooie fibermailkaartjes!

Groetjes, Ria

Nu weer even een wordfeudwoordje leggen ;-)

Erna Peekel zei

Blijven oefenen dan komt het helemaal goed. Die hanger is super. Groetjes, Erna

Guusje, zei

Wat een gedoe om dat blok goed te krijgen. En dat gekrioel van een kat om toch op schoot te komen is heel herkenbaar. Leuke hanger voor de kaarten heb je gescoord.

Yvonne zei

En dat noem je Zondag, Rustdag....? Volgens mij ben je echt de hele dag druk geweest maar wel met leuke dingen natuurlijk. Ik hoop dat het goed komt met je tekening!

Trijnie zei

Volgens mij heeft Blokker ooit deze hangers verkocht. Ik moet er ook een hebben, ergens. Ooit gekocht met het idee om er iets leuks mee te doen, netjes opgeborgen en kan ik hem niet meer vinden. Nu heb ik geen rust meer want ik weet dat hij er moet zijn en ik blijf dus zoeken terwijl ik weet dat ik ook nu geen tijd heb om er "iets leuks" mee te doen.
Ik ben een zogenaamde stille lezer van je blog en geniet o.a. van de verhalen over zipje en zopje.
Trijnie