woensdag 7 december 2011

Twee vooruit, een achteruit

Ik was heerlijk aan het naaien geweest, had eerder al 2 banen af die ik aan de Artesian quilt wilde naaien, tot ik zag dat ik bij eentje de flying geese de verkeerde kant op had laten vliegen, dus uithalen maar. En vanavond op de bee heb ik ze lekker weer tot een rij gestikt, en toen het tijd was om in te pakken en naar huis te gaan, had ik de rijtjes aan de top, ik ben nu op de helft.
Hij hangt een beetje scheef en vervormd, ik had hem gewoon hatseflats tegen de designwall aan geplakt, normaal ga ik op een krukje staan zodat ik er goed bij kan, maar daar had ik nu even zin in; heen en weer lopen om het krukje te halen en dan weer terug te zetten, het is laat en ik moet eigenlijk slapen, maar ik wilde nog even snel een blogje schrijven.

Op de bee was het een gezellige boel, iedereen was druk bezig, iemand had amandelstaaf meegenomen, en er stonden schaaltjes met kruidnoten en chocolaatjes op tafel, oei ik groei. Nee hoor, ik heb er niks van genomen, ik had genoeg afleiding aan mijn blokken naaien. En wat te denken van de poppen, er waren nog meer klaar, en hier hangen ze, er zijn er al meer af, maar die zijn nog thuis bij de deelnemers die er vanavond niet waren. Er moeten in totaal 16 poppetjes komen, 4 hoog en 4 breed.
boven de blokken van de andere groep.Mijn poppetjes hebben nog geen gezichtje, ik dacht dat ik er vanavond wel aan toe zou komen, maar nee, ik was mijn garen en zulks vergeten, dus zijn ze weer mee terug naar huis gekomen.
Het patroon van de poppenquilt komt van het boek: Making quilts for children, door Elaine Hammond.

Op de bee zat een dame met een kiwiplant thuis, die heel veel vruchten had geleverd, en ze had een grote tas vol, en we mochten allemaal een zakje vullen. Ik heb bij thuiskomst lekker gesmuld van deze zoete mini-kiwi's, echt lekker!

14 opmerkingen:

Hubertine zei

Wat een kleurig berichtje!!! Knap dat je van de pepernoten bent afgebleven!!! Eet lekker van je kiwi's!!!
Groetjes, Hubertine

Hermie zei

het was dus weer een hele gezellige bee, goed hoor dat je
van al het lekkers bent afgebleven.
De sterrenquilt wordt erg mooi.Leuk hoor al die foto's.

AnitaS zei

Je quilt wordt mooi. En goed dat je van het snoep af kon blijven. Leuke bee weer.

Unknown zei

Nog nooit gezien, die mini kiwis!Ze zien er wel lekker uit.
Groetjes Berbel

Guusje, zei

Je quilt in wording wordt erg mooi en leuk dat de bee zo gezellig was. Goed van je om van het snoep af te blijven we kunnen het wel. En wat heerlijk kiwis, erg gezond en nog lekker ook.

Johanna Zweden zei

Wat een schitterend quilts
en dat poppen quiltje word enig
Groetjes Joke

Yvonne zei

Mooie quilts in wording! Het vast weer gezellig op de Bee met alle lekkernijen maar je kunt je inderdaad beter bij de kiwi's houden!

sylvia zei

wat een kneuterige kiwi's!!!
minder kneuterig is uithalen.....getsie!! Maar het is alweer achter de rug en het resultaat van het betere werk mag er wezen!!!

Jane in Cumbria zei

Heerlijk gezond, die kiwis. En dat wordt een leuke quilt.
groetjes
Jane

Dineke zei

O, wat een lekkere snoep bee. Knap hoor dat je eraf bent gebleven.

Gert zei

Tja, af en toe zijn die gansjes nog wel eens eigenwijs en vliegen ze de verkeerde kant op. Tom-tom stuk... Lekker, die kiwi's. Een collega van mij is allergisch voor kiwi: laatst had hij per ongeluk sap gedronken waar kiwi in zat, zijn ogen zaten helemaal dicht.

Willeke de la Chambre zei

Je quilt wordt echt superleuk!!!!


groetjes,

Els zei

Mooie quilt gaat het worden Shirley! Wat knap dat je geen pepernoot op hebt!!

Erna Peekel zei

Het ziet er super gezellig uit. Je quilt wordt echt prachtig. De popjes worden ook enig.

Groetjes,
Erna