maandag 7 januari 2013

DDC of DMC?


Bezig met opruimen, schoonmaken, weggooien of toch maar niet, (speelgoed dat niet vergaan is bewaar ik voor de volgende generatie) ik lijk er deze week mijn dagen goed mee te vullen, en dan wil ik tussendoor ook nog wel wat quilterigs doen, maar verder dan het woord 'quilts' uitleggen met Wordfeud tijdens een kopje koffie drinken kom ik niet op dit gebied. Hoewel, tijdens het opruimen in de garage vond ik achterin de kast een grote verhuisdoos met daarop geschreven 'FLANEL',  en jawel, hij zat bomvol flanel, grote lappen als in meters en FQ's om quilts van te maken, zoveel! Dat is nog eens een schat om te vinden, smullen! 
En net toen ik dacht, "he lekker, even niks doen vanmiddag", begonnen de kerstballen spontaan uit de boom te glijden, help, en moest ik deze aftuigen, ipv er nog een paar dagen van te kunnen genieten, gelukkig kreeg ik hulp van zoon die weer thuis is komen wonen, omdat hij zich in zijn studentenhuis niet kan concentreren op zijn studie, teveel afleiding.
Terwijl ik de dozen met ballen opruimde en de kamer een beurt gaf, was hij buiten met takkenschaar en zaag aan de gang om de grote boom klein te krijgen, en een dik half uur later zaten we aan de koffie met niks erbij, want ik heb mezelf weer bij de kladden gegrepen: er moeten 5 kilo's Shirley af ( dit is inclusief de 2 bonuskilo's van de decembermaand), en dit is geen goede voornemen die ik op 1 januari liet ingaan, nee, ik heb het even een paar weken laten versloffen, en nu ga ik er weer tegenaan. Ik wil graag voor de zomervakantie 1 kilo onder de 85 kilo zitten, en dan hierop proberen te blijven zitten. Dat is nog het moeilijkst, het er af houden, maar wetend dat dit veel gezonder is dan er boven te zitten, en dat kleren lekkerder zitten, en je in de zomer niet met tegen elkaar aan schurende bovenbenen in een rok hoeft te lopen, motiveert dit wel.
Photobucket
Tuurlijk hoort hier de DDC bij, de dikke dames club, officieel de Weight Watchers, maar dikke dames club, oftewel DDC bekt veel lekkerder. Maar het staat niet zo deftig, zoals Angela het zingt, en ik denk ook niet dat ze zoveel leden zouden krijgen met deze naam. En al helemaal niet van de mannen, die je ook bij de DDC ziet, het zijn er niet zoveel, maar ze durven wel, tussen al die Rubens vrouwen.
Photobucket
Of zouden ze het hierom doen? Dat ze fetish hebben, geilen op dikke dames, ooh nou, dan kunnen ze hun hart wel ophalen hoor, bij onze DDC zie je dikke billen en grote boezems in overvoed.
Photobucket
Nu nog een reclame op tv van een mollige Gorden of Renee Froger, zingend dat hij zo graag naar de DDC gaat, omdat het werkt, om een beetje van die imago af te komen dat het een vrouwending is. Dan kan ik het DMC gaan noemen, maar ja, dat is ook weer zo verwarrend, dan lijkt het net of ik naar een borduurgroep ga, ipv een dikke mensen club..

6 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Ik zou het ook DDC noemen, bekt toch veel lekkerder dan WW en als ik verstandig ben volg ik jou, alleen niet bij de DDC maar gewoon bij de D, binnenkort een afspraak maken.
Succes weer met het afvallen!!!

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Succes met DDC. Het gaat je vast lukken.

Chris zei

Haha, ik lees iets van Wordfeud! Moet je mijn laatste logje even zien.....

Else zei

Wat heb je je weer heerlijk uitgedrukt, tis weer genieten op de vroege morgen! Ik ga je goeie voorbeeld proberen te volgen een paar kilootjes minder Else is geen verkeerd plan. Zal zo de dietiste bellen voor een weegmomentje, als xtra stok achter de deur (echt nodig, hier) Suc6, fijne dag

sylvia zei

het blijft een eeuwig gevecht, meid, en we lijden er allemaal aan/onder......zucht!!!
Heb met kerst een buikgriep op bezoek gehad, maar denk je dat ik daarvan afgevallen ben........NOT dus........sniksnottersnik!
Ik vind dat je er recht op hebt als je zo'n griep doorstaat dat je ook afvalt.......kamervragen stellen hierover, zou dat een optie zijn???

Sterkte in de strijd!!!

Supergoof zei

Heb eerst heerlijk zitten te lachen om de DDC.
Ik doe ook mee met lijdenlijnen,.... even pas op de plaats.
;o)