zaterdag 10 november 2012

Lekker smeren


Met het vooruit maken van deel 1 van de Mystery BOM voor Quiltshop Leur (en hierbij ook het patroon vertalen naar het Nederlands voor de klanten, zonder er gelijk een keukenroman van te maken), ben ik lekker zoet geweest de afgelopen dagen. Vooral met veel schrappen :-) Ik houd van orde en netheid, ahum, wat betreft quiltprojecten, en heb eerst maar alle stoffen voor deze BOM in zakjes gedaan, en genummerd. Lang leve de Zipper zakjes!
Photobucket
Ik had mijn Pfaffje al op tafel gezet, toen ik uit een zwart kistje het kleine zwarte mormel hoorde piepen, " Ikke ook, ikke ook!" Ik haalde ze voorzichtig uit haar kistje, en zette ze op tafel, naast haar grote peettante, en ze keek me met die grote puppieogen aan.
Photobucket
"Eérst even checken of je niet droog staat, want anders is dat vragen om problemen",  zei ik sussend. Een naaimachine die langer dan een paar maanden stil staat, moet eerst even geolied worden, want alles zakt naar beneden, net als de borsten. En droog stond ze, dat hoorde ik al toen ik aan haar wieltje draaide (altijd naar je toe draaien, nooit van je af!), schraap, schraap. Snel naar de weblog van Francis gegaan, want daar had ik zoveel informatie op dit gebied gezien, onlangs, dat wist ik niet, zoveel smeerpunten!?, net als dat ik laatst verbaasd hoorde over hoeveel G-spots er zijn, niet alleen die ene onderaan (jeweetwel), maar jemig, ze zitten overal! Zelfs in je oor, nou ja, het moet niet gekker worden. Ik kijk voortaan wel link uit, als iemand me iets wilt toefluisteren, voor je het weet zit je aan een orgasme. Gaat allemaal van m'n quilttijd af!
Na het smeren moest ze nog een nachtje uitdruipen op een oude poetslap,
Photobucket
Photobucket
en daarna kon ze even warmlopen op een paar restjes stof, oeh, ze snort mooi, als een poesje. Pfaff staat er wel zielig bij, haar tijd komt wel weer, deze BOM is niet het enige waar ik aan bezig ben, stel je voor!

5 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Wat ben je toch een heerlijk mens en gelukkig ben je bij het smeren van de naaimachine gebleven, anders zaten wij hier allemaal met rode oortjes ;-))

Groetjes
Ines

Hermie zei

je maakt het wel spannend hoor, ik bedoel dus je quilt :-)

janneke zei

Een beetje olie doet wonderen!

Gert zei

Goed idee, ik zal binnenkort ook eens een flesje olie voor Maggie halen. Veel plezier met het maken van de BOM.

Hilda zei

Ik als enige dame bij ons thuis tussen 3 heren in geniet met volle teugen van je verhalen. Zit vaak met mijn laptop op mijn schoot met een half oog naar de oorlogsfilm/ mannenfilm te kijken en ondertussen de website te lezen. Zit ik opeens te ginnegappen moet DH en DS"s weten wat ik aan het lezen ben. Niks bijzonders hoor ze schrijft over naaimachine's zeg ik dan. :) Laat ze later het verhaal van je lezen.