zondag 7 oktober 2012

En dat is vier


Photobucket
het pimpanpoentje is klaar, daar had ik me een beetje in verslikt, wat een werk, al die rondjes die ook nog eens dubbel gestikt moesten worden, pfff. Op deze website wil ik op zoek gaan naar wat leukere spreuken,  ze moeten natuurlijk wel kort en bondig zijn. En hebben jullie LIB makers ook al hier gekeken, vast wel, handige tips, ook met een 'quilt as you go' tutorial. Ik heb nog geen idee hoe ik deze LIB blokken ga verwerken, weet niet eens of ik ze wel alle 34 ga maken. Wat weet ik wel? Dat ik er heel veel plezier in heb om ze te maken, een lekker werkje voor bij de tv, als ik naar het nieuws luister, of zulks.
Als groot avontuur ben ik met een Ebay-winkeltje gestart. Haha, Zipje& Zopje gaan een handeltje beginnen in afgedankte muizen? Nou, niet echt hoor, gewoon verkopen wat weg kan, zoals nu de patronen van de katten waar mijn moeder mee bezig is;
Photobucket
ze heeft ze bijna allemaal af, en door de patronen te verkopen, krijgt ze weer ruimte in haar kast, en geld in haar quilt-spaarpotje. Er komen binnenkort nog andere items in mijn winkeltje om te verkopen, ik moet er nog een beetje inkomen hoe alles werkt. En dan wil ik de zelfgeverfde stoffen van mijn moeder ook er in zetten, wat niet eenvoudig is, omdat de kleuren niet goed op de foto te krijgen zijn. En kijken wat het beste is, per FQ, of per serie FQ's, of juist een serie F8's,of 10 cm breed en stofbreedte lang? Of een jellyroll formaat? Jemig, zoveel opties, what to do?
Suzanne kwam daarnet een beetje paniekerig mijn kamer binnen stormen, of ik die vogel in nood ook had gehoord, en of ik niet moest gaan helpen.  Ja, ik had die vogel ook gehoord, niet echt in nood, en liet haar het geluid van de bosuil horen hier op Youtube, in het begin hoor je na de donkere oeoeoeo het langer gerekte iewie, en dat hoorde ze dus.

"Ja, dat was het, ooh is dat óók een bosuil", ze kon lachen om haar schrik, weer wat geleerd. Ik zit zo het hele bandje af te luisteren,en herken toch meerdere geluiden, en weet van mijn voormalige fitnessgoeroe dat er ook een kerkuil in de buurt zit, best wel spannend met zo'n bos in de buurt. Minder leuk maar vast wel spannend was het 2 nachten geleden, toen er een helikopter met zoeklicht bijna 2 uur in de buurt cirkelde boven een woonwagenkampje; ik kan me niet voorstellen dat ze aan het bijlichten waren omdat iemand zijn kat kwijt was, maar kon in de krant ook niet zien wat ze wel zochten.

4 opmerkingen:

inge zei

die lib wordt prachtig! een tip voor je ebaywinkel, zet het ook open voor buitenlandse kopers, op die manier een grotere afzetmarkt...

Annelies zei

Wat een leuke stitcheries zijn het toch. Succes met je handel.

GRANNY'S HOUSE zei

Wat zijn ze mooi, die van mij zijn minder, maar dat geeft niet.
Hier vliegen ze regelmatig over, Schiphol ligt vlakbij en je kan beter een vliegtuig horen dan zo'n redelijke laag vliegende helikopter, je trilt bijna je bed uit.

Groetjes
Ines

Ineke zei

Succes met je handeltje.