woensdag 21 november 2012

Minibee


Maandagmiddag was er een minibee bij Miranda in haar nieuwe huis, 2 dames konden niet komen, helaas, er rustte een zware taak op onze niet al te tengere schouders, en we aten ons er dapper door. Een zoet begin en een hartig eind, mjammie.
PhotobucketPhotobucket
Frederike kreeg een kleine uitbreiding,
Photobucket
Angela was met kersterige dingen bezig, en Miranda hoopt haar Sinterklaasquilt nog voor pakjesavond af te hebben,
PhotobucketPhotobucket
zo hard was ze aan het prikken in
haar vinger? de mooie quilt. Mmm, ik krijg opeens toch zin in pepernoten, snel aan wat anders denken, want ojee, er is genoeg input geweest voor de rest van de week, ook al denkt DH hier anders over.
Waar ik nog meer mee bezig ben? Tjaaa, dat zouden jullie wel willen zien he, want weten doen jullie het al, namelijk de Mysterie BOM van Quiltshop Leur, ik kan niet teveel laten zien, het moet wel een mysterie blijven natuurlijk. Even gluren dan, kijk maar op mijn snijtafel, ik heb de magneetbord op zijn kant gezet, zodat ik het patroon er tegen aan kan plakken, het is afwisselend snijden en naaien, en strijken, goed vol te houden :-)
PhotobucketPhotobucket
hieronder a few of my favorite things, waar ik heel graag en veel mee werk: de glaskopspelden van Dorry uh Clover, die als door boter door de zwaarste stoffen glijden, zo scherp en dun als ze zijn. Janny verkoopt ze ook in Heerle trouwens, maar ze heeft geen webwinkel.
PhotobucketPhotobucket
en Mary Ellen's Best Press, stijfsel in een sprayflesje. Dit is een kleintje, ik moet ergens ook nog een grotere fles hebben, gekocht bij Merel, Birdblocks. (nee, volgens mij niet te koop in de webwinkel, denk ik, maar een bezoekje aan de winkel in het echt is zeer de moeite waard) Ik gebruik het bij het strijken van de kleine blokjes, ze blijven dan mooi in vorm, en ruiken dan ook nog eens lekker, wat wilt een mens nog meer?
Nou, een boventransportvoetje voor de featherweight, want ik ben verwend met die op de Pfaff, en zie, hier verkopen ze er; een leuk cadeautje voor moederdag? (voor Sinterklaas is het te laat, en met kerst doen we niet aan cadeautjes. Brrr, op de radio hoor ik voor de tigste keer het nieuws, voorgelezen door een man die vroeger vast in de Kinderen voor Kinderen zangroep zat, wat een aanstellerige rr heeft hij, net zoals het koor dat je hier hoort.


2 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Het is Edwin Rutte toen hij nog jong was, het is zelfs nog voor de Film van ome Willem.
Wat zijn jullie toch lekker bezig daar en wat een lekker stukje gebak staat er, ik voel de kilo's alweer komen, nu is dat bij mij niet zo moeilijk ;-))

Groetjes
Ines

AnitaS zei

Leuk zo'n bee of was het meer een snoepdag?