donderdag 12 april 2012

Snel dan


Opeens ben ik weer op m'n blogspot blog, bij weblog kan ik niks posten, heel bizar
Photobucket
Vanmiddag (woensdagmiddag) was ik bij Rituals, ik merkte afgelopen weekend bij mijn dochters op, hoe lekker zacht hun huid aanvoelden na een scrub-beurt gevolgd door een maskertje, en dacht: "dat wil ik ook". (keep on dreaming girl) De verkoopster, een dame op hakjes kwam me al kirrend en rinkelend van de juwelen tegemoet, toen ik de winkel binnen liep, recht op de rij scrubcremes afstappend. Nog voordat zij haar riedeltje aan aansmeertechnieken had kunnen afdraaien, stond ik al bij de toonbank met mijn pot, en ik hoorde haar hakjes al tikkend mijn kant op komen.
Het was een andere verkoopster dan de vorige keer, en ze keek van de pot naar mijn gezicht, en zei toen dat het me vast heel erg goed zou bevallen: "Uw huid voelt fris en schoon aan na afloop, want deze crème schubt zonder problemen alle dode huidcellen weg", en hierbij keek ze naar mijn gezicht alsof er lappen vol dood materiaal aan hing. Ik keek langs haar heen in de spiegel achter haar, en zag dat het best wel meeviel, met mijn kletsnatte haren langs mijn gezicht, geen dood weefsel te zien; oké, ik kon wel wat kleur gebruiken, maar zo beschilderd als bij de verkoopster, dat hoefde ook weer niet.
Met het inpakken bleef ze steeds met haar kunstnagels achter het lint hangen, en met de 2e poging lukte het haar het plakbandje vast te krijgen, zonder dat ze met haar nagel door het papier heen boorde; gruwels, ik wil er even niet aan denken hoe haar onderlijf er uit ziet, als ze klaar is op de wc met afvegen, haar billen moeten toch vol krassen zitten? Hoe pak je trouwens wcpapier vast, met zulke nagels, of wikkel je het om je hand? Nee, ik wil het trouwens niet weten, sommige zaken hoef ik niet te visualiseren, daar ga ik alleen maar van dromen.
Photobucket
Als jullie dit lezen zit ik vast al in Amsterdam, lekker Birdblocks onveilig maken met Joke, en ook binnen wippen bij H&W, een kroegentocht doen, lekker hapje eten ergens, en diep zuchtend op de weegschaal 's avonds bij de DDC zeggen: "Nou zeg, nee, ik snap er niks van."
Photobucket

9 opmerkingen:

Supergoof zei

Veel plezier zo meteen!
En ik zie nu ALLES voor me!
;o)))

GRANNY'S HOUSE zei

Heel veel plezier met je zachte huidje en iets minder plastisch mag wel, ik heb ook al visioenen van bekraste, bloedende onderkanten ;-))
Geniet van je lapjesjacht!

Groetjes
Ines

els zei

O wat een heerlijk verhaal, ik kwam via Granny's house op je blog terecht.Groetjes van Els.

Gert zei

Potverdikkie, wat een toestand toch steeds met die blog die niet mee wil werken. Veel plezier vandaag in Amsterdam, klinkt als een heerlijk gezellig dagje uit. Dat van die lange nagels heb ik mij ook wel eens afgevraagd, dus je bent niet de enige hierin ^_^

Dineke zei

Veel plezier in Amsterdam.

Ineke zei

Nu kom je ook weer gewoon bij mij "binnen", terwijl ik je eerst altijd moest zoeken en als ik reageerde kwam het er niet op te staan. Veel plezier vandaag, dat wordt vast lachen.

Ineke zei

Leuk hoor, dagje Amsterdam!
Lekker genieten en fijne dag!

Anoniem zei

Wat kan je het weer leuk vertellen. Ik zie het ook helemaal voor me (en dan ook alles) LOL. Wat heb je toch ook altijd leuke plaatjes.
Weblog is ook traag met zoeken. ;-) Jammer dat het plaatsen van nieuwe berichtje niet goed gaat. Gelukkig voor ons heb je dit blog nog.
Fijne dag in Amsterdam. Jullie hebben goed weer uitgekozen, want het is heerlijk warm en droog. Echt terrasjes weer. Succes met de jacht!

Hennie zei

Geweldig, ik snap helemaal wat je bedoeld.
Je hebt vast genoten in Amsterdam.

Groetjes Hennie.