dinsdag 24 april 2012

Blablablablabla

Het is alsof de duvel er mee speelt, weblog weigert weer mijn bericht te plaatsen, zouden ze al bij voorbaat sensuur plegen? Heb je dat mens weer, of ze gaat wat schunnigs vertellen, of ze laat smerige foto's zien van kattenkots, of.....


Vanmiddag was het verjaardagsvisite bij Julie, en ze had heerlijke cupcakes gebakken, speciaal uit het tijdschrift van de Weightwatchers, en lekker dat ze waren! En dat voor maar 3 punten per stuk, mjammie, ik deed er lekker langzaam over, maar toch komt het moment dat je tegen een leeg bordje aan zit te kijken, en als ook daar de laatste kruimels zijn weg gesnoept, is het gedaan, en is het wachten op een oprispingkje, zodat je nog even kan nagenieten. Maar helaas zat dat er niet in, mijn maag geeft zelden oprispingen meer, jammer, hij was zo luchtig en licht verteerbaar. Ik wilde thuis het recept opzoeken, voor jullie, maar daarvoor moet ik even mijn moeder lief aankijken, volgens mij heb ik het blad met dit recept aan haar gegeven. Foto's heb ik met mijn iPhone gemaakt, maar mijn iMac vertikt het deze in Photobucket te zetten, of in Flickr, maar het is me wel gelukt hem op facebook te zetten, dus klikken jullie maar links op de link van mijn facebook. Oeh die ziet er lekker uit he?
Een of andere licht op de redactie van Photobucket.com bedacht dat het wel handig was om de knop om collages te maken wederom te verstoppen, en ik kan het dus echt niet vinden, en dat zal wel aan mij liggen, ik schiet nu lichtelijk in de stress, want ik wil ook voor middernacht op bed liggen, en dat gaat het hem niet worden als ik nog langer moet zoeken. Dus zwaar irritant misschien, maar de foto's die hieronder ook in de slideshow te zien zijn, heb ik ook nog maar apart geplaatst.
En vanavond was het weer bee in Heerle, ik had mijn huizenproject bij me,
PhotobucketPhotobucket
en maakte halverwege de avond een rondje, om te zien waar iedereen mee bezig was.

Er werd weer driftig gewerkt aan het huiswerk van de duimquiltcursus; Ilse, je mag trots zijn op je leerlingen, het zag er keurig uit, en er wordt al veel meer ontspannen gequilt dan 2 weken geleden.
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
Een dame met handige man liet haar quiltring zien, die haar man dus op een verhoging had gezet, en zo kon ze heerlijk op de bank te quilten, of gewoon aan tafel.
Photobucket

3 opmerkingen:

Supergoof zei

Gelukkig zijn ze niet te zien die heerlijke foto's van de cupcakes,...
Ik snap hoe het voelt, dat hele langzame eten doe ik ook,.... bord aflikken word tegenwoordig zelfs héél normaal gevonden!
;o)

Dat duimquilten heeft toch wel iets, dat lokt ook! Keiknap van de dames!

Dineke zei

Dat blijft maar donderen daar bij weblog. Ik was al verbaasd dat er toch nog weer een melding in de blogrol was. Lukt me nog steeds niet om weblog daarin te krijgen. Nu moet ik je gewone link in mijn zijbalk, maar ik vergeet steeds mijn systeembeheerder te vragen hoe. Hij heeft het vorig jaar wel uitgelegd, maar.....

Klaske zei

Wat een gedoe daar bij weblog...Blijf je gewoon bij blogspot, die censureren niet hoor;-))
Ik heb je laatste foto even gekopieerd en geplakt, die laat ik manlief even zien, lijkt me verrekte handig..Oeps, reuze handig..