dinsdag 15 november 2011

Te gek voor woorden

maar ik ga het toch proberen: ik heb vandaag 0,0 gewerkt aan quilts! Het eerste uur na opstaan liep ik euforisch te wezen, want ik weeg al 2 kilo minder dan donderdagmorgen, hoe is het mogelijk, zo snel, en zonder honger, allemaal op pure wilskracht.
 
Met Sinterklaas al in het land, ging het kriebelen bij Evelien, "doen we dit jaar weer aan surprises, en wanneer gaan we lootjes trekken?", was haar vraag vlak voordat ze naar Amsterdam vertrok, zondagavond. Ze wist een site om het on-line te regelen, lootjes trekken, en vanavond stuurde ze een uitnodiging, gemaakt op de site http://www.lootjestrekken.nl/ Heel handig, want dan kunnen de deelnemers ook hun verlanglijstje inleveren, mocht dit wenselijk zijn, en met het trekken kan je niet jezelf trekken. Evelien heeft het zelfs zo ingevoerd, dat we ook niet dezelfde als vorig jaar kunnen trekken.Slim!

Vanmorgen ging Zipje op schoot zitten, eerst een beetje terughoudend vanwege de geur die ik bij me had; nee, niks vervelends waarvoor ik bij een dokter moet lopen, ik was gewoon te kwistig geweest met een lekker luchtje opspuiten, kan je zo eens hebben. En toen Zipje eindelijk lekker lag, begonnen mijn darmen van hun neus te maken, hevig geknor, en echt niet van de honger hoor, ik had net ontbijt op. Zipje's kopje schoot omhoog, en hij keek zeer alert naar buiten, waar is dat monster? Hij zag niks, allicht, en vlijde zijn kopje weer op mijn buik en gaf zich al spinnend over aan het genot van relaxen terwijl het vrouwtje over de buik aait, om vervolgens in slaap te vallen. Weer hevig geborrel in mijn buik, Zipje schiet van schoot en loopt als een panter langs de ramen, naar buiten kijkend, balen dat-ie de indringer weer gemist heeft; om toch wat dichter bij de bron te blijven, ploft hij neer op een kussen op de grond, en hij slaapt nog lang en ongestoord.

Prachtige advertentie he, en mooie honden ook, zo in slow motion.

Maar wil je de dag toch lekker beginnen, dan is hier een toppertje, over schoonheid gesproken, wow
 
is het geen schatje? Bij hoeveel lezers gaat het scherm nu op groot?

10 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Gefeliciteerd met je 2 kilo! ik weet hoe moeilijk het is, in gedacht doe ik mee met je!!!!
Groetjes Joke en een fijne dag met alles wat je mee bezig bent

AnitaS zei

Lastig he dat lijnen. Denk je er flink wat af te hebben, gaat die weegschaal weer omhoog.

GRANNY'S HOUSE zei

Lekker ding hoor!
Goed zo, 2 kilo minder, ik begin elke dag, maar ga steeds weer de fout in, hopelijk lukt het vandaag.

Groetjes
Ines

Marie-Anne-José zei

Voor mij een heel herkenbaar probleem. Ben ook met Weightwatchers 32 kilo afgevallen en heb er ondertussen weer twee derde bij.Heb ook nog Dr.Frank geprobeerd. Maar wat is het toch gezellig met een handwerkje en iets lekkers bij de kachel en bah dat sporten elke keer. Maar vanaf zaterdag heb ik ook weer de weegschaal opgezocht.Confronterend!!!Ben niet meteen naar Weightwatchers toegestapt, kijken wat me zelf nog lukt. Veel succes ermee en groetjes van Marianne

mieke zei

Heel goed, 2kg sinds donderdag.
Ga zo door ! Succes. grtjs Mieke

Else zei

Toppertje, 2 kilo SUPER!!! fijne avond, knuffel Else

conny's quilts en creaties zei

A..zo heb je ze thuis niet!!!
en de honden zijn ook erg leuk...

Goed van je joh twee kilo afgevallen!

Anoniem zei

Kijk: dat is al de eerste 2 kilo. Hou vol! En je weet qua filmpjes ook precies wat je lezers leuk vinden (en het hondenfilmpje is ook leuk ^_^)

Willeke de la Chambre zei

Ja dat hondenfilmpje is echt super!!!!! maar ook

je sterrenquilt vind ik echt helemaal PRACHTIG!!!!!!

Marjon zei

Goed hoor, al weer 2 kilo minder en dat in deze tijd van pepernoten, marsepein en nog veel meer lekkers ! Gelukkig pakken ze de High Tea niet meer af ....